Skip to main content

Webdesign

WordPress website

Website laten maken?
Start vandaag nog!

Binnen no-time online

Binnen no-time heb jij een zoekmachine-vriendelijke WordPress website, die jij zelf gemakkelijk kunt beheren. Zonder code skills! Websiteontwikkeling is onze specialiteit.

Wij werken uitsluitend in WordPress en leveren websites die naadloos aansluiten bij jouw uitstraling, zodat jij je kunt concentreren op je dagelijkse business.

Een toekomstbestendige website groeit mee met jouw bedrijf

 • Modern ontwerp dat bezoekers converteert naar verkoop en leads
 • Geoptimaliseerd om jouw bedrijf te laten groeien
 • Eenvoudig te beheren (geen code kennis nodig!)
 • Responsive Web Design voor alle mobiele apparaten
 • WordPress websites voor MKB
 • WordPress wordt continu doorontwikkeld
De bouwstenen

Een goede website past bij jou

Webdesign. Je uitstraling is alles.

Hoe effectief een website is, hangt af van veel factoren. De kans dat je nieuwe klanten binnenhaalt via je website wil je natuurlijk zo groot mogelijk maken. Wij stemmen het design van je website nauwkeurig op de doelgroep af, zo maximaliseren we je kansen.

Gebruiksvriendelijk.

De websites die wij bouwen zijn super gebruiksvriendelijk. Het is een kleine moeite om een tekst aan te passen, een afbeelding toe te voegen of een blogpost te publiceren. Zelfs het publiceren van blogs naar je social media kunnen we voor je automatiseren. Zo heb je er eigenlijk geen omkijken naar.

Vindbaar.

Elke website die we maken is uitstekend mobiel toegankelijk en ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk door zoekmachines zoals Google worden opgepikt.

Krachtig en betrouwbaar

WordPress CMS

Bij Brndtfy vinden we het belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is voor zowel de bezoeker als de beheerder. We werken daarom met het beheersysteem (CMS) “WordPress”. De voordelen van WordPress zijn:

 • WordPress is een ‘open source’ systeem. Dat betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van het systeem, maar tegelijkertijd wordt WordPress wel doorontwikkeld. Een groot voordeel!
 • WordPress is gebruiksvriendelijk en snel. Ook als je niet kunt programmeren, kun je je website prima zelf beheren en bijwerken.
 • Veel grote bedrijven kiezen tegenwoordig ook voor WordPress. De beschikbare plugindatabase is dusdanig groot en interessant, dat WordPress voor veel bedrijven eigenlijk de meeste voor de hand liggende optie is!
 • WordPress is veilig. Er zijn diverse (gratis) beveiligingsplugins te verkrijgen en ook betaalplugins zijn zonder problemen te gebruiken en te koppelen.
Ik wil een website
WordPress ondersteuning en maandelijkse onderhoudsservice.

Onderhoud & support

Wij doen het onderhoud, terwijl jij je focust op de groei van je bedrijf.

Door een website up-to-date te houden, kunt u ervoor zorgen dat de beveiliging van de website niet in gevaar komt. Het updaten van een website verhoogt niet alleen de beveiliging van de website (en verkleint het potentieel om te worden gehackt), maar het kan ook helpen bij een internetmarketingstrategie en meer verkeer naar de website te krijgen.

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress websites en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen, beheren, ontwikkelen en ondersteunen van WordPress websites. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, beveiligd en online is!

Ik wil onderhoud & support voor mijn website!

Wij bieden onze klanten onderhoud & support aan tegen een vast bedrag per maand van €119,00 ex btw.
Binnen dit pakket voeren wij maandelijks de onderstaande diensten uit:

 • WordPress CMS update – Maak gebruik van de laatste WordPress versie.
 • Plugin updates – WordPress plugins altijd up-to-date.
 • Thema update  – Indien de website gebruikt maakt van een thema zorgen wij dat deze altijd up-to-date is.
 • Periodiek uitvoeren van updates – Updates worden 1x per maand uitgevoerd op basis van beschikbaarheid.
 • 30 minuten support en/of verzorgen van kleine aanpassingen, correcties of nieuwe implementaties.
  Na deze 30 minuten gaat ons basis uurtarief van 85,00 per uur ex btw in. Uiteraard ontvangt u vooraf een inschatting voor de werkzaamheden.

Een volledig pakket
op het gebied van
webdesign en ICT

BRNDTFY werkt al jarenlang nauw samen met Amstelland ICT om daarmee als één team een volledig pakket te kunnen bieden op het gebied van webdesign en ICT. Amstelland ICT verzorgt ICT voor het groot, midden én kleinbedrijf. Amstelland ICT coördineert alles wat moet gebeuren met ICT, ofwel, zij ontzorgen bij diverse ICT werkzaamheden, zoals bij internet (aansluiting, webhosting, domeinnaamregistratie, e-mail), antispam/antivirus, vaste/mobiele telefonie, serverbeheer, werkplekbeheer, applicatiebeheer, en natuurlijk ‘werken in de cloud’.

Ontdek de mogelijkheden

Meer informatie over webdesign

Brndtfy maakt websites en webwinkels voor het MKB. Wij houden van een uitdaging en vertellen je graag meer over onze werkwijze en alle mogelijkheden. Dus denk je erover om je website te laten aanpassen of een nieuwe website te laten bouwen? Of wellicht wil je jouw verkoopkanalen uitbreiden door middel van een webwinkel? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op

Ben jij ook aan een (nieuwe) website toe?

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.