Skip to main content

Designbureau

Brndtfy

Brndtfy is een klein, maar veelzijdig designbureau met jarenlange ervaring in webdevelopment, design, drukwerk en digital marketing.

BRNDTFY is een full service designbureau, wat betekent dat we je op alle vlakken kunnen helpen je bedrijf in de markt te zetten. Online en offline. Wij zetten jouw ideeën om in een tastbaar resultaat. We bedenken graag creatieve concepten en hebben ons vak gemaakt van de uitvoering. We vertalen ideeën naar een nieuwe huisstijl, een prachtige website of een sterk logo.

Wil je een logo laten ontwerpen? Dan kunnen we je ook adviseren en helpen bij het verwerken van je nieuwe logo in de bestaande huisstijl, of in je website. Wil je een website of webwinkel laten bouwen? Dan verwerken wij je bestaande huisstijl direct door in jouw site of shop. Wij gaan elke uitdaging aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen, of om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Werkwijze BRNDTFY

WIJ DENKEN MET JE MEE

We proberen altijd zo nauw mogelijk samen te werken met onze klanten. Juist dán komen de leukste ideeën naar boven, geloven we. We denken met je mee en inspireren je, maar vinden het ook belangrijk om te kijken en te lúisteren, naar hoe jij de dingen ziet. Deze manier van werken wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Onze grootste kracht is het denken vanuit de klant; in die zin, dat we altijd de beste oplossing vinden binnen de mogelijkheden en budgetten die beschikbaar zijn. Zo krijg jij altijd wat je wilt, maar ben je nooit meer kwijt dan je van tevoren had begroot. We zien het als een uitdaging om iets tofs neer te zetten binnen de opties die we hebben. Laat ons je overtuigen dat we dat ook voor jouw bedrijf kunnen doen!

Onze kracht

ONDERSCHEIDEND ZIJN DOOR NIET NAAR ANDEREN TE KIJKEN.

Inspirerende Brainstorms
Prikkelende Websites
Krachtig Design
Sprankelend Drukwerk
Heldere Communicatie

Bekijk onze diensten

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.