Skip to main content

Optimaliseer en Beveilig uw Online Presence”

Website Scan

Grondige evaluatie en aanbevelingen voor verbeteringen en beveiliging van uw website.
Nu voor € 199,00

Website Scan Diensten

Onze professionele scan biedt u een gedetailleerde evaluatie van uw website, waarbij potentiële zwakke punten worden geïdentificeerd en aanbevelingen worden gedaan voor verbetering.

Rapportage en aanbevelingen

Bij iedere website scan ontvangt u een uitgebreid rapport met gedetailleerde bevindingen en aanbevelingen. Dit rapport biedt een overzicht van de geïdentificeerde problemen, mogelijke oplossingen en verbeteringen voor uw website.

Onze diensten omvatten:

Technische analyse

We voeren een grondige controle uit van de technische aspecten van uw website, zoals laadsnelheid, toegankelijkheid, mobiele responsiviteit en naleving van webstandaarden. Op basis hiervan identificeren we mogelijke problemen die de prestaties van uw website kunnen beïnvloeden.

Beveiligingscontrole

Onze scan omvat een gedetailleerde beoordeling van de beveiligingsaspecten van uw website. We identificeren potentiële beveiligingslekken, zoals verouderde software, onveilige toegangspunten en zwakke wachtwoorden, en bieden aanbevelingen om uw website te beschermen tegen aanvallen.

SEO-analyse

We analyseren de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website om ervoor te zorgen dat uw pagina’s goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. We onderzoeken factoren zoals trefwoordgebruik, metatags, paginatitels en interne koppelingen om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Gebruikerservaring

De gebruikerservaring is van cruciaal belang voor het succes van uw website. We beoordelen de navigatie, lay-out, inhoud en algemene gebruiksvriendelijkheid van uw website. Op basis hiervan bieden we aanbevelingen om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en conversies te verbeteren.

Optimaliseer en Beveilig uw Online Aanwezigheid voor Maximaal Resultaat.

Boost uw online succes met onze website scan.

Wij streven ernaar om uw online aanwezigheid te optimaliseren en te beveiligen, zodat u uw doelen kunt bereiken en succes kunt behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om gebruik te maken van onze Website Scan Diensten.

Scan mijn website!
Ontdek de mogelijkheden

Meer informatie over webdesign

Brndtfy maakt websites en webwinkels voor het MKB. Wij houden van een uitdaging en vertellen je graag meer over onze werkwijze en alle mogelijkheden. Dus denk je erover om je website te laten aanpassen of een nieuwe website te laten bouwen? Of wellicht wil je jouw verkoopkanalen uitbreiden door middel van een webwinkel? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op

Ben jij ook aan een (nieuwe) website toe?

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.