Skip to main content

Powerpoint Presentatie

Presentatie sjabloon laten maken voor je bedrijf?

Wil je jouw klanten overtuigen met een goed verhaal en een professionele uitstraling?

Een sterke bedrijfspresentatie is het halve werk. Zorg daarom voor een functioneel template of ‘sjabloon’. Zo heb je nooit meer last van stijlissues en ontbrekende of verouderde bedrijfsinformatie, en heb je altijd een professioneel visitekaartje waar je zelf voor 100% achterstaat. Dit geeft je zekerheid tijdens je presentatie en helpt je de rode draad vast te houden.

Professionele presentatie template laten maken

Een professioneel presentatieformat geeft niet alleen de kijker een goede indruk van je bedrijf of diensten, het is ook prettig voor jezelf om te weten dat je goed voor de dag komt. Met een presentatiesjabloon voor PowerPoint of Google Slides kun je eenvoudig zelf je informatie toevoegen aan je slides, maar blijft de stijl automatisch gehandhaafd.

Nooit meer een saaie presentatie

Er is niets zo vervelend als een duffe, saaie PowerPoint of Google Slides presentatie waar geen einde aan lijkt te komen. Wij maken jouw bedrijfspresentatie een lust voor het oog. Je krijgt alle handvatten om vervolgens zelf aan de slag te kunnen met de inhoud. We houden er hierbij rekening mee dat je de presentatie ’to the point’ kunt houden en dat je voldoende ruimte hebt om interessante content toe te voegen. Denk aan afbeeldingen, grafieken, video’s en animaties.

Eén versie van je bedrijfspresentatie

Hoe vaak is jullie bedrijfspresentatie gewijzigd? En hoeveel collega’s gebruiken er nog een oude versie?

Als je dit wilt voorkomen is een template dé manier. Je kunt je IT-afdeling vragen om te zorgen dat dit template bij iedereen binnen je bedrijf beschikbaar wordt gesteld. Op die manier weet je (bijna..) zeker dat iedereen de nieuwe versie van je presentatie sjabloon zal gaan gebruiken.

Pre-designed presentatie slides

Pre-designed slides, oftewel ‘vooringestelde dia’s’, zijn gemakkelijk te wijzigen voor iedere PowerPoint-gebruiker. De tekst die je toevoegt wordt automatisch in de juiste stijl gezet en nieuwe slides worden automatisch voorzien van jullie huisstijl. Zo hanteer je makkelijk één en dezelfde lay-out waarmee iedereen op een professionele manier naar buiten kan treden. Geen ruimte voor creativiteit als het gaat om de lay-out dus, maar: heel veel ruimte voor een goed verhaal en een sterke indruk!

Presentatie template laten maken, een goede investering

Je hebt misschien al een aantal keer gedacht ‘hadden we maar…’, maar geen actie ondernomen. Wij nodigen je uit om die actie nu wél te nemen! Met een goed sjabloon zijn terugkerende presentatie-irritaties verleden tijd.

  • Je bedrijfspresentatie wordt gebruiksvriendelijk, iedereen kan ermee werken.
  • Je maakt snel nieuwe presentaties. Belangrijke bedrijfsinformatie zetten we vast voor je klaar.
  • Je presentatie is op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Geen standaard sjablonen, maar een pakkende presentatie in je eigen huisstijl.
  • We adviseren je over de indeling en de opbouw van je verhaal.
Ik wil een presentatie
Ontdek de mogelijkheden

Presentatie in je huisstijl laten maken?

Wil je een mooie, gebruiksvriendelijke presentatie template laten maken die je keer op keer opnieuw kunt gebruiken? Eentje die jouw leven en dat van je collega’s écht een stuk makkelijker gaat maken? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfspresentatie op maat?

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.