Skip to main content

Facebook – Instagram – Linkedin

Social Media

Laat je bedrijf online groeien met Social Media

Ken jij een goedlopend bedrijf zonder Facebookpagina? Wij ook niet.

Sociale media nemen een steeds groter gedeelte van ons leven in. Gemiddeld kijken we tegenwoordig een maand per jaar naar een smartphone, en dat aantal zal blijven groeien.

Ook jouw doelgroep besteedt meer en meer tijd op deze platformen en dus is het belangrijk om ook daar vindbaar te zijn en het beste van jezelf met de wereld te delen.

Online visitekaartje
VERBIND MET JE VOLGERS

Social media is als het ware een online visitekaartje. Je kunt jouw bedrijf erop presenteren zoals jij dat wilt en op deze manier je imago beïnvloeden. Jouw volgers zijn vrij om te reageren op berichten, waardoor je met hen op een laagdrempelige manier in gesprek kunt treden én erachter kunt komen wat zij juist wel of niet leuk vinden aan de producten of diensten die je aanbiedt. Waardevolle informatie voor iedere ondernemer.

Bij BRNDTFY kijken we gezamenlijk wat het doel is van jouw social media kanalen. Wil je graag jouw imago vormgeven of meer bekendheid genereren? Naar aanleiding van het doel en de doelgroep creëren we een social media strategie op maat.

De visitekaartjes anno nu

Facebook. Instagram. LinkedIn.

Social Design.

Wij verzorgen een pagina ontwerp, oftewel ‘social design’ dat helemaal bij de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf past. Wij geven je pagina een look & feel  die in jouw huisstijl past en herkenbaar is voor je klanten.

We creëren thematische beelden voor de omslag en profielfoto en we maken templates voor posts die jij zelf zo kunt inzetten. Hierdoor heb je het gemak om zelf je pagina te beheren, en heeft elke post toch een pakkend en uniek design.

Content Planning.

Een pagina is het begin, maar die moet natuurlijk wel gevuld worden. Met content. Goede content. Bij Brndtfy weten we hoe we dat maken. Wij helpen je een rendabele social media strategie te ontwikkelen waarbij jij je comfortabel voelt.

Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een contentkalender, maar we kunnen ook besluiten video’s op te gaan nemen voor je bedrijf. Net wat bij je doelgroep past. Zo zorgen we dat jouw social media aantrekkelijke kanalen worden waar je (aanstaande) klanten een band met je bedrijf op kunnen bouwen.

Adverteren.

Wist je dat je organisch maar zo’n 5% – 20% van je Facebook fans bereikt met een post? Met een goede strategie en een klein budget brengen wij hier snel verandering in. Want als je mooie content hebt, mag de wereld dat ook best zien toch?!

Wij verzorgen niet alleen social media advertenties om bereik te creëren, we kunnen je ook helpen bij het vergaren van meer likes of volgers voor je pagina en het bevorderen van de engagement. Scoor ook op social met een solide strategie.

Social Media Management

Succesvol content maken

Het lijkt eenvoudig. Een aantal keer per week een afbeelding met tekst plaatsen op een social media kanaal. Maar de realiteit valt best een beetje tegen. Toch?! Voor het efficiënt plaatsen van online berichten is er een heldere online content strategie nodig. Trends, actualiteiten, ontwikkelingen in jouw branche en de interesses van de doelgroep spelen een rol bij het plaatsen van content. Over ieder bericht moet worden nagedacht, omdat deze een onderdeel is van een groter geheel; jouw bedrijf op een specifieke manier in de markt zetten.

Ik wil meer uit mijn Social Media halen

Meer business met Social Media

Je kunt je het anno 2019 niet meer permitteren om ‘er niet te zijn’. Als ondernemer móet je mee in de digitale wereld. Dáár waar jouw markt je kan zien en vinden. Een doordachte online strategie zet jouw merk op de kaart en zorgt voor meer bekendheid. Bovendien is het een makkelijke manier om met de doelgroep in contact te blijven en nieuwe klanten te werven. Bij BRNDTFY denken we graag mee over de juiste online strategie en kunnen we je ondersteunen of het volledige beheer uit handen nemen.

Wij helpen je op weg!

Meer business door Social Media

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het starten of uitbouwen van je social media kanalen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen halen we het maximale uit je social media of kunnen we je social media strategie naar een hoger niveau kunt tillen.

Bij Brndtfy weten we hoe we contact moeten leggen én kunnen onderhouden met je doelgroepen en brengen we je bedrijf op professionele wijze onder de aandacht.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ook jouw online zichtbaarheid vergoten?

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.