Skip to main content

De uitstraling van jouw bedrijf of merk

Logo design

Een logo dat bij jou past

Oké, het idee is er, de financiering rond en je hebt de juiste mensen om je heen. Nu kan het echte werk gaan beginnen. Maar wat zet jij straks bovenaan je website, je briefpapier en op de gevel?

Wij helpen je in drie stappen aan het logo waar je naar op zoek bent. We geven je een uitstraling waar jij je comfortabel bij voelt. Een beeldmerk waar je je andere uitingen mee wilt decoreren.

Ja ik wil een logo

Item No. 01

Website

verbluffend logo dat zeker opvalt tussen jouw concurrenten en ervoor zorgt dat mensen direct klikken

Item No. 02

Visitekaartjes

laat uw bedrijf groeien en leg nieuwe verbindingen door een logo voor visitekaartjes te maken dat u zoemt om uit te delen

Item No. 03

Sociale media

een opvallend logo waar je dol op zult zijn, dat zal je zeker meer van al die belangrijke likes opleveren

Item No. 04

Drukwerk

Van pennen tot briefpapier, van flyer tot brochure. Een krachtig logo op jouw drukwerk biedt een perfecte manier om jouw bedrijf te laten opvallen

Een logo dat bij je past

Strak, gedurfd of corporate, voor ons geen punt

Oké, het idee is er, de financiering rond en je hebt de juiste mensen om je heen. Nu kan het echte werk gaan beginnen. Maar wat zet jij straks bovenaan je website, je briefpapier en op de gevel?

Wij helpen je in drie stappen aan het logo waar je naar op zoek bent. We geven je een uitstraling waar jij je comfortabel bij voelt. Een beeldmerk waar je je andere uitingen mee wilt decoreren.

1

Briefing.

We gaan met je in gesprek, op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en we kijken welke beelden we daaraan kunnen verbinden. Samen verzamelen we zo veel mogelijk indrukken die in lijn liggen met wat jij wilt uitstralen.
2

Design

Die indrukken zetten wij om in een sprankelend design. We geven je altijd meerdere voorstellen inclusief mock-ups, zodat je direct een idee krijgt van hoe jouw logo zou staan op een uiting. Zo komen we tot een logo design wat bij je past en waarin de kernwaarden van je bedrijf verwerkt zijn.
3

Jouw logo op maat

Daar is ‘ie dan: Jouw Logo. Uniek, sexy en betaalbaar, helemaal in jouw stijl. Klaar om gedrukt te worden op jouw huisstijl-briefpapier, koffiebekers, muismatten, auto, gevel of laptophoes. Of iets anders natuurlijk… You name it, we’ll design it!

Logo design bij Brndtfy

UNIEK & PASSEND

Wanneer wij een logo ontwerp voor je maken, letten we erop dat je logo past bij je bedrijf en bedrijfsnaam. We houden zowel jouw wensen en ideeën, als de verwachtingen van je doelgroepen voor ogen. Brndtfy ontwerpt unieke logo’s die opvallen.

Logo design combineren met huisstijl

DE UITSTRALING VAN JOUW MERK

Natuurlijk kunnen wij je ook helpen om je nieuwe logo te verwerken in een nieuwe huisstijl. Daarom kun je bij Brndtfy naast logo ontwerp, ook terecht voor het ontwerpen van een complete huisstijl, website en het ontwerpen van folders, brochures, visitekaartjes en andere materialen. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem meteen contact op!

Voor een sterker merk

Voordelen van logo design bij Brndtfy

1

Betaalbaar logo ontwerp.

Ideaal voor startende- en kleinere ondernemers
2

De logo’s die we maken zijn uniek.

Zo kun je het onderscheidend vermogen van je bedrijf benadrukken.
3

Ontvang een volledig logokit

We leveren je logo altijd op in alle verschillende formaten, zodat het geschikt is om op diverse online en offline materialen te gebruiken.
Ontdek de mogelijkheden

Huisstijl laten ontwerpen of aanscherpen?

Heb je al een logo, maar wil je daarbij een passende stijl gebruiken voor je uitingen? Denk aan briefpapier, promotioneel drukwerk of een website? Brndtfy is een full service bureau, wij kunnen je op al deze vlakken van dienst zijn.
Ook kunnen we je adviseren over hoe je jouw nieuwe logo mooi verwerkt in je brochure of in je webshop.

Neem contact met ons op, wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!

Neem contact op

Ben jij ook aan een (nieuw) logo toe?

Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.