Skip to main content

Woocommerce

Webshop

Professionele webshop laten maken

Verkoop zelf online

Een webshop laten maken is slim. De webwinkel gaat steeds meer de concurrentie aan met reguliere verkoopkanalen, maar is ook een verlengstuk voor de “stenen” winkel. Een webshop laten maken en het online verkopen van producten is een vak apart, maar samen met jou werken wij aan zichtbaar en meetbaar resultaat: hoge omzet, klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Bereik jouw doelgroep

Online winkelen is razend populair.

Veilig & eenvoudig te beheren.

Wij werken uitsluitend met veilige en professionele software waarmee je snel en eenvoudig een webwinkel kunt beginnen. Iedere webshop die wij ontwikkelen is gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je wilt tenslotte wel snel worden opgepikt door Google, zodat bezoekers de weg naar jouw webshop gemakkelijk kunnen vinden. Zijn ze eenmaal in jouw webshop aan het rondkijken, dan moet het duidelijk zijn waar ze alles kunnen vinden en moet de weg naar de kassa helder en betrouwbaar zijn.

Een goed functionerende webwinkel. Van A tot Z.

Vanwege het gebruikersgemak, de uitbreidingsmogelijkheden (met behulp van plugins) en de modulaire opbouw wordt Woocommerce door miljoenen webshops over de hele wereld gebruikt.

Hierdoor zijn er op alle vlakken integraties mogelijk, bijvoorbeeld met (internationale) betaalsystemen. Dit maakt Woocommerce een betrouwbaar platform om je winkel mee te bouwen en te beheren.

Het gebruikersgemak van Woocommerce.

Wil je graag een product verwijderen of toevoegen? Doordat wij jouw Woocommerce webwinkel volledig opzetten, kun je het doorvoeren van wijzigingen in enkele minuten zelf regelen.

Zijn er toch onduidelijkheden? Wij maken je graag wegwijs in jouw nieuwe webshop.

Krachtig en betrouwbaar

WordPress CMS

  • Webshop op eigen domeinnaam
  • Makkelijk te beheren
  • Support via mail en telefoon
  • Veilig te koppelen met betaalsystemen
  • Flexibel
  • Mobiel vriendelijk
  • Onbeperkt aantal producten
  • Geschikt om downloadbare producten als muziek en e-books aan te bieden
Ik wil een webshop

Een gebruisvriendelijk
en modern design

Bij Brndtfy stemmen we het design van je webshop af op de doelgroep zodat zij enthousiast raken en worden gestimuleerd om een aankoop te doen. We maken een design in jouw huisstijl en zorgen ervoor dat alle producten op een vakkundige manier worden gepresenteerd.

Bij Brndtfy creëren we gebruiksvriendelijke webshops die er aantrekkelijk en professioneel uitzien. Je producten komen volledig tot hun recht en zijn op een eenvoudige en veilige manier te bestellen.

Essentiële onderdelen van een webwinkel

Betalen.

Door de beschikbaarheid van diverse betaalplugins is betalen via WooCommerce voor je bezoekers veilig en eenvoudig. We maken gebruik van koppeling met je bank, waardoor betalingen direct op je bankrekening worden bijgeschreven. Voor bezoekers is het prettig om te betalen via iDeal, maar ook Paypal, creditcardbetalingen en acceptgiro’s zijn mogelijk.

Verzenden.

Bestelling binnen? Je voorraad wordt automatisch bijgewerkt en ook retouren zijn gemakkelijk te registeren. Zou houd je je webshop up-to-date en kom je niet in de problemen met bestellingen die niet geleverd kunnen worden.

Vertalen.

Woocommerce webwinkels laten zich makkelijk vertalen. Tweetalig of zestalig, het maakt niet uit. Zowel je gewone pagina’s als alle producten en bestelpagina’s kunnen eenvoudig worden vertaald.

Denk jij erover om ook een webwinkel te beginnen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.