Skip to main content

Visitekaartje, Briefpapier en Envelop

Huisstijl

Geen tweede kans voor een eerste indruk.

Laat zien wie je bent

Naast een goed logo vormt een huisstijl de basis voor een eerste indruk van jouw bedrijf. Brndtfy heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en restylen van logo’s en huisstijlen. Wij zorgen dat het design van jouw logo, visitekaartje, briefpapier en envelop naadloos op elkaar aansluit. Dat laat een professionele impressie achter en schept bovendien vertrouwen naar je (toekomstige) klant.

 

Huisstijl laten ontwerpen

Het ontwerpen van een huisstijl gaat verder dan alleen het bedenken van een logo of visitekaartje. Ook het gebruik van de juiste kleuren, een lettertype, de papiersoort en het webdesign spelen een belangrijke rol. Bij Brndtfy creëren we een huisstijl op maat die jouw bedrijf weerspiegelt, zodat deze op een professionele en passende wijze wordt gepresenteerd.

Visitekaartje.

Zakelijk, chique, fancy of sexy. Wat je stijl ook is, natuurlijk wil je iets moois als eerste indruk achterlaten. Wij regelen unieke visitekaartjes voor je, geheel passend bij jouw look-and-feel!

Briefpapier.

Briefpapier waar je trots op kunt zijn. Al je offertes, facturen, verslagen enzovoort, helemaal in jouw stijl!

Vindbaar.

Elke website die we maken is uitstekend mobiel toegankelijk en ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk door zoekmachines zoals Google worden opgepikt.

Hoe wij dat aanpakken?

Jouw visuele identiteit

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Het draait allemaal om hoe jouw (potentiële) klanten je organisatie zien. Welke kleuren roepen het juiste gevoel op? Welke vormen of beeldelementen uit je huisstijl wil je dat je klanten onthouden? Het is allemaal van belang voor een huisstijl waarin je je echt thuis voelt. Wij gaan met jou in gesprek om door te dringen tot de kern. Zo maken wij een huisstijl ontwerp dat écht bij je past.

 

Verschillende onderdelen van jouw huisstijl kunnen zijn: logo, visitekaartje, briefpapier, flyer, folder, brochure, digitale nieuwsbrief, advertentie, social media banner voor Facebook, Instagram en Linkedin)

Ik wil een huisstijl
Ontdek de mogelijkheden

Meer informatie over huisstijl ontwikkeling

Jouw website, briefpapier, visitekaartjes en social media berichten; ze moeten allemaal passen binnen de huisstijl. Laat ons helpen jouw huisstijl te ontwikkelen of perfectioneren. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Neem contact op

Ben jij ook aan een (nieuwe) huisstijl toe? of wil je jouw huidige huisstijl restylen?

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den BuskenBrndtfy
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.