Skip to main content

Mailchimp

Digitale Nieuwsbrief

Stijlvolle designs voor je digitale nieuwsbrief. Zelf simpel aan te passen met Mailchimp.

Wat wil jij je klanten vertellen?

Mailchimp is wereldwijd hét systeem voor e- mailmarketing. Niet alleen kun je supereenvoudig zelf bulk e-mails maken, je kunt ook heel gemakkelijk je resultaten checken, A/B Testen en insights verzamelen.

Wij maken Mailchimp templates, waarmee je zelf je digitale nieuwsbrieven kunt verzorgen. We zorgen dat het design voor je klaar staat, je hoeft alleen zelf je nieuws en informatie er nog in te zetten en op ‘verzenden’ te drukken!

De voordelen van een digitale nieuwsbrief.
Gebruiksgemak staat voorop.

  • Mailchimp is heel eenvoudig in gebruik. (drag and drop systeem)
  • Verstuur gratis nieuwsbrieven tot 2.000 e-mailadressen en 12.000 e-mails per maand
  • Importeer eenvoudig al je contacten
  • Volledig integratie met je WordPress website. Laat gebruikers eenvoudig in-en uitschrijven via je website, of publiceer de nieuwsbrief direct op de website
Mailchimp

Makkelijker kunnen we het niet maken

Ontwerp Mailchimp template

In Mailchimp maken we een mooi design voor je digitale nieuwsbrieven. De template bestaat uit verschillende contentblokken, die je achteraf altijd zelf kunt aanpassen. We geven je een uitgebreide snelcursus Mailchimp, zodat je precies weet wat je met het systeem kunt.

Naadloze integratie in je website

Denk aan een aanmeldmogelijkheid voor de nieuwsbrief op je website als eenvoudigste voorbeeld. We kunnen bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven direct (automatisch) op je website of op Facebook laten verschijnen, of bepaalde delen van je website alleen toegankelijk maken voor abonnees.

Jouw nieuwe verkoopkanaal

Ondanks dat we steeds meer e-mails binnenkrijgen en er steeds minder openen, is e-mail nog steeds een effectief kanaal. Volgens de Nationale E-mailbenchmark (van 2016) levert elke uitgegeven euro aan e-mailmarketing zo’n € 51,- op. Dat is nog eens een ROI!

Waarom een digitale nieuwsbrief?

EFFECTIEVE MARKETINGTOOL

Een nieuwsbrief kan een heel effectieve marketingtool zijn. Je creëert een
contactmoment en je biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om contact op te nemen of meer informatie over een onderwerp te lezen. Een nieuwsbrief kan zorgen dat je ‘top of mind’ blijft bij de klant. Op die manier vergroot je de kans dat ze jouw bedrijf als eerste benaderen wanneer ze voor een uitdaging komen te staan.

Wat zet je in een nieuwsbrief?

TREK DE AANDACHT

Een digitale nieuwsbrief is een mooie kans om je laatste blogs, nieuws vanuit je bedrijf of je nieuwe producten of diensten onder de aandacht te brengen. In Mailchimp kun je gemakkelijk verwijzen naar informatie op je website. Het is dus ook een handige tool om bezoekers naar je website te trekken.

Wil jij met Mailchimp gaan werken of je bestaande digitale nieuwsbrief professionaliseren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Close Menu

Brndtfy

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX • OUDERKER AD AMSTEL

info@brndtfy.nl
+31 (20) 229 62 15

BTW-ID: NL002172164B74

Algemene Voorwaarden

© 2020 BRNDTFY. Alle rechten voorbehouden.